CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Rabu, 7 Mei 2014

Projek Seni Baru kait benang

Assalamualaikum..... sudah lama tidak mengupdate blog saya ini... siri kedua pelajaran master saya terhenti seketika memandangkan banyak kesulitan saya alami dalam tempoh ini... tapi saya bersyukur sangat-sangat, dalam kesulitan itu ALLAH berikan saya peluang yang selama ini saya tidak pernah cuba. Peluang ini dulu sebagai hobi menjadi business partner dalam penghasilan barang kreatif selama ini yang saya tidak sangka yang saya pun tangan berseni juga.

Ok berbalik kepada projek itu, saya dengan sahabat saya telah bergabung untuk menujukkan hasil seni kami melalui dalam bidang mengait. bermula dengan seronok bertukar menjadi serius atas dorogan sahabat hadal dan family kami.

so siapa ingin menempah atau melihat hasil kait kami sila lah berkunjug di blog ini. blog ini baru sahaja di buat untuk tempahan dan perkongsian hasil kait kami berdua. dan saya banyak tertumpu kepada kopiah kerana ramai yang mahu tempah kopiah kait sama ada bernama atau corak biasa. tetapi kawan saya seorang ini mahir dalam pembuatan kopiah, headband, kasut dan sebagainya..

ok jangan segan silu.layari lah blog kami ye.


http://kaitbenangkreatif.blogspot.com/


hasil kait saya

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Firman ALLAH s.w.t bermaksud

"Dan Kami tidak mengutus Rasul-rasul sebelummu (wahai Muhammad) melainkan orang-orang yang tentu makan minum dan berjalan di pasar-pasar, dan Kami jadikan sebahagian dari kamu sebagai ujian dan cubaan bagi sebahagian yang lain, supaya ternyata adakah kamu dapat bersabar (menghadapi ujian itu)? Dan (ingatlah) adalah Tuhanmu sentiasa Melihat (akan keadaan makhluk-makhlukNya)."-Surah Al-Furqan:ayat 20